GIP. Hawkwind's Easy Go
Easy   24-04-2010
kater kastraat
Easy

Onze Easy, in alles doet hij zijn naam eer aan.  
Hij is overal heel makkelijk mee; laat zich makkelijk borstelen, douche, fohnen, en showen. Een stofzuiger is om mee te spelen en een dweil om aan te hangen zodat je meegesleept kan worden. Schoonmaken kun je het beste doen als Easy buiten is. :-)
Zijn speeltjes kom je overal tegen, in de waterbak, je schoenen, een plantenbak, je handtas, hij verstopt ze overal. Hij komt zijn speeltjes ook weer terug brengen als je ze weggooit. Ondanks dat ik op alle katten even gek ben, is Easy echt "mijn kereltje". Hij volgt me door het hele huis en als hij het zou kunnen, zou hij het liefste in me kruipen om maar dicht bij me te kunnen zijn.
Als ik ga douchen, gaat hij heerlijk mee de badkamer in. Ik moet hem echt buiten de douchedeur houden en hij blijft dan over mij "waken" totdat ik klaar ben. Ondertussen vergeet hij natuurlijk niet om kopjes tegen de douchedeur aan te geven of zijn pootje er onderdoor te steken, om zo mijn aandacht te vragen en toch lekker te kunnen spelen. Heel stiekum zou ik willen dat hij nooit opgroeit.
Hij is een knuffelkont eersteklas! Hij houdt van alle aandacht, vandaar dat Easy heerlijk is om mee te nemen naar een show.

Easy Easy
Easy