09-08-2018: Inmiddels is Odina ruim 8 weken zwanger. De kleine opperhoogdjes trappen volop maar nog even geduld, nu is het nog iets te vroeg. Met mijn hand op haar buik geniet ik intens van die kleine bewegingen. Ik ben zo blij dat de langdurige hitte nu voorbij is, arme Odina, het viel niet mee met een dikke buik in +35 gaden.
Ook zit er een nieuw meisje aan te komen maar daarover later meer.
Wij gaan ons opmaken voor de bevalling, spullen worden klaargezet en het huis wordt nog even onder handen genomen zodat we straks alle tijd hebben voor wat ons te wachten staat. Hopelijk is moeder natuur is goedgezind.
****
16-07-2016: Met grote vreugde willen we melden dat er weer kleine opperhoofdjes aan komen. Onze duimen draaien dat alles goed blijft gaan en de natuur ons goed gezind is.
****
27-06-2018: Altijd weer goed nieuws!! Manu, Ika en Magaskawee hebben hun HCM herhalings echo gehad. Tamaya heeft haar 1e echo gehad, HCM en PKD. Ondanks dat deze resultaten slechts een momentopname zijn is het toch fantastisch om te weten dat voor nu alles goed is.
13-06-2018: Vandaag wordt onze superverzorger Ayu 3 jaar. Kittens waren haar niet gegund maar ze moederd mee over elk nestje dat hier geboren wordt. Moeder nog maar lekker lang mee lieverd.
****
06-06-2018: Onze zanger Spender wordt 9 jaar vandaag. Hij zingt altijd uit volle borst en kletst de oren van ons hoofd. Heerlijk!!
Van harte gefeliciteerd superster.
****
02-06-2018: Vorig jaar hebben we je 3 van jouw 7 levens verbruikt. Samen met jou hebben we hard voor je geknokt en je hebt het gered!! Vandaag mag je jouw 5e lustrum vieren. Van harte gefeliciteerd knuffelkont.
****

04-04-2018: Vandaag worden Blessing en Weno gecastereerd. Blessing heeft 2 mooie nestjes gegeven mag haar hormonen aan de wilgen hangen. En dan Weno, ons icoon, onze eerstgeborene, echt ons kind. Je hebt ons Tamaya gegeven, een prachtige blauwe dochter met jouw prachtige karakter. Daarmee hebben we terug wat we kwijt waren en mag je lekker als kastraat weer beneden vrij rondlopen. Wat zijn we trots op jou kerel, jij zult nooit begrijpen hoe veel je voor ons betekend en ik kan het ook niet in woorden uitleggen.
Jij bent gewoon mijn alles.
Voor de castratie hebben beide nog een uitgebreid bloedonderzoek gehad en een HCM echo, alles perfect!
****
26-04-2018:
Vandaag is Calimero aan de beurt om zijn feestmust op te zetten, 6 kaarsjes staan er op zijn taart. Niemand die zo hard kan knorren als hem. Gefeliciteerd rode hartendief.
****
24-04-2017:
Easy wordt vandaag alweer 8 jaar. Wat vliegt de tijd,....ik zie hem nog als kitten bij de fokker over het bed rennen....Gefeliciteerd mijn kleine grote vriend.
****
29-03-2018:
Odina viert vandaag haar 2e verjaardag. Ze groeit uit tot een prachtige knuffeldame. Precies zoals wij het gehoopt hadden.
****
03-03-2018:
Lily mag vandaag haar 7e verjaardag vieren. Lily is de moeder van onze Hiamovi familie, Al na 1 nestje gecastereerd maar samen met haar kind en kleinkind loopt ze gelukkig nog steeds in goede gezondheid bij ons. Van harte gefeliciteerd lieverd.
****

22-02-2018: 2 Kittens zijn al uitgevlogen naar hun nieuwe mandjes en wat heerlijk om de updates te zien in hun nieuwe huisjes.
Foto's, filmpjes alles wordt ons toegestuurd. Nieuwe vriendjes zijn al gemaakt en Peta heeft zelfs een pleegmoeder is gevonden waar ze heerlijk bij mag tuttelen. Andere nieuwe eigenaren zitten vol verlangen te wachten op hun gezinsuitbreiding. Het blijft altijd dubbel, aan de ene kant ben je blij dat ze een liefdevol huisje hebben maar wat zullen we ze missen.
****
03-02-2018:
Tamaya wordt 1 jaar vandaag. Van harte gefeliciteerd prinses.
****
09-01-2018:
De tijd vliegt voorbij. Niet alleen 2017 is snel gegaan maar ook de kittens zijn alweer 8 weken.
Er moeten weer snel nieuwe foto's gemaakt worden, ze veranderen zo snel.
Alle 5 hebben ze inmiddels een prachtig huisje gevonden. Ze groeien lekker door en beginnen uit de huiskamer ren te breken.
Nog maar even en dan zullen ze allemaal door het huis racen, bovenin de krabpalen de clown uithangen en mijn hart weer weer 100x over laten slaan. Ja, de tijd gaat snel, veel te snel.....
****
2018!!! De allerbeste wensen!!!
We hopen dat het voor iedereen beter jaar wordt dan 2017, in alle opzichten.